IZRADA WEB IGARA

INTETA WEB STUDIO

Izrada Web igara

Izrada Web igara , browser igara, mmorpg igara, kvizova i facebook igara je jedna od usluga koju Vam možemo ponuditi u Inteta Web Studiu. Sve igre se izradjuju po zahtevu odnosno ideji klijenta i mogu biti dostupne i na svim tabletima kao i mobilnim telefonima.

Za sve igrice koje zahtevaju da se korisnik registruje na sajt može se omogućiti i registracija odnosno prijava putem društvenih mreža facebook, google, twitter, yahoo, linkedin...

izrada olline igara izrada online kvizova izrada onlajn igara

Izrada i održavanje igara

Za sve uradjene igre nudimo i održavanje. Održavanje podrazumeva da igra ili nesmetano funkcioniše kao i u trenutku izrade.

Takodje vodimo računa da igre budu zaštićene od igrača ili pojedinaca koji hoće da zloupotrebe odredjene delove igre skriptama ili instaliranjem takozvanih botova sve u cilju da igrači budu zadovoljni igrom i nastave i dalje igranje.

Izrada online igara, izrada browser igara po zahtevu klijenta, izrada online kvizova

rad na igri

U mogućnosti smo da i ponudimo da igra u samom toku menja izgled i funkcionalnost i prilagodi se novonastaloj sitvaciji na tržištu. Recimo želite da uvedete novu opciju za nagradjivanje korisnika koji dovedu još igrača da igraju igru ili uvedete novu opciju plaćanja. Sve ovo se dogovara za svaku igru posebo i zavisi od samog žanra i tipa igre koji metod je najbolji. Često dešava da se u samom hodu vrše izmene radi boljeg užitka igrača kao i veće mogućnosti da vlasnici igre ostvare željeni profit.

Izrada browser igara

Izrada browser igara podrazumeva da igra bude dostupna za igranje direktno sa interneta bez predhodnog instaliranja ili preuzimanja same igre. Tematika igre može biti strategija, ekonomska simulacija, menadžerska, rpg ... ono što je zajedničko za sve brauzer igre je da su igre dostupne za besplatno igranje a korisnicima se nudi premium nalog sa povlasticama u igri. Igru istovremeno igra veliki broj korisnika medjusobno se takmičeći. Većina igara zahteva interakciju medju korisnicima što igrama daje posebnu draž.