IZRADA SAJTA

INTETA WEB STUDIO

Izrada sajta

Izrada sajta je jedna od glavnih delatnosti Inteta Web Studia . Ono što Vam mi možemo ponuditi je da dobijete profesionalno uradjen web sajt po poslednjim svetskim standardima iz oblasti web programiranja i to sve po povoljnoj ceni izrade web sajta.

Izradi sajtova pristupamo sa istom pažnjom i predanošću bez obzira na veličinu projekta, naš moto je da svako zaslužuje profesionalnu uslugu i profesionalni web sajt bez obzira da li se radi o sajtu za ličnu promociju, malo preduzeće ili veliku korporaciju. Pre početka rada na izradi sajta klijentu dajemo jasne uslove i detalje vezane za rok izrade sajta, cenu izrade sajta i dodatne web usluge. U samoj specifikaciji izrade sajta klijent dobija šta izrada sajta podrazumeva tako da nema skrivenih troškova i dodatnih plaćanja.

U trentku kada klijent naruči izradu sajta izdaje mu se predračun sa specifikacijom troškova. Rad na projektu počinje 24h-48h posle uplate klijenta od 30% vrednosti ugovorene sume (paketa) na naš račun. Ostatak od 70% se uplaćuje po završetku projekta i kad je klijent zadovoljan uradjenim. Klijent je u mogućnosti da isproba sve funkcije sajta i uveri se u funkcionalnost pre izvršenja plaćanja. Posle uplate sajt se prebacuje na klijentov server (hosting) gde će biti dostupan svim korisnicima interneta. Usluga prebacivanja sajta je uračunata u cenu izrade sajta.

Posle izrade sajata svim klijentima nudimo održavanje sajtaSaznajte sve o održavanju sajtova kao i SEO optimizaciju sajtaSaznajte sve o SEO optimizaciji sajtova kao i promociju sajta na internetu kreiranjem i vodjenjem odgovarajuće kampanje u okviru internet marketingaSaznajte sve o internet marketingu.

izrada sajta je decija igra izrada sajtova izrada-sajta-balkanland

Izrada sajtova

Izrada sajtova više nije stvar prestiža već potreba svakog preduzeća, prednost koju mogu dobiti mala preduzeća na internetu je ogromna jer se sa relativno malim ulaganjima može doći do milinonske publike. U vremenu kada se od čitanja novina do gledanja filmova i zabave na internetu provede više od 60% vremena u toku dana prisustvo firmi i pojedinaca koji žele da prezentuju svoje usluge ili rad na internetu je prosto neminovnost.

Napravite svoj vizuelni indetitet na internetu, naručite web sajt po svetskim kriterijumima i predstavite se u najboljem svetlu svojim potencijalnim klijentima.


Izrada wordpress sajta

Prednosti sajta uradjenog u wordpress-u

Možemo Vam ponuditi izradu sajtova wordpress-u. Vršimo instaliranje wordpress platforme na hosting (server) ukoliko već nije, instaliranje željene teme i prilagodjavanje Vašim potrebama. Prednosti wordpress sajta je to da je veoma lako adaptirati temu (šablon sajta) Vašim potrebama. Mogućnost dodavanja plugin-a (dodataka) koje nude ove platforme u svakom trenutku. Laka administracija sajta, mnoštvo dostupnih alata koje nude kao i lako održavanje.

Mane sajta na wordpress platformi

Mane sajta uradjenog u wordpress-u su što Vam ne mogu 100 % dati ono što Vi želite jer temu možete samo prilagodjavati Vašim potrebama od onih opcija koje su dostupne u samoj temi (šablonu). Modifikovanje koda ovih platformi ukoliko želite neku opciju koja nije predvidjena je mučenje i zahteva dosta vremena. Sajtovi na ovim platformama prave prevelike baze što dovodi do sporijeg učitavanja samog sajta i opterećenja servera.

izrada sajta
izrada sajtova
nemate-svoj-web-sajt
Dostupnost i bezbednost sajtova

Takodje što se tiče bezbednosti sajtova uradjenih pomoću wordpress ili bilo koje druge CMS platforme možemo reći da njihova dostupnost klijentima je dobra stvar ali isto tako platforme su dostupne i programerima koji mogu da istražuju nesmetano instalaciju na svom kompjuteru i traže grešku pre nego što to nešto i urade na internetu. Tako da kad jednom programer (haker) nadje grešku ili propust u kodu koji i Vi imate ukoliko koristite istu platformu Vaš sajt kao i svi drugi koji koriste istu platformu postaju ranjivi napadu hakera. Pravljenje jedinstvenog koda sajta od nule umanjuje stepen rizika jer sam kod nije dostupan drugim programerima (hakerima) i teže je pronaći propust u samom kodu ukoliko ga ima.

Ove platforme su odlične za pojedince i mala preduzeća. Za sve kompleksnije web sajtove i za one koji žele da sajt bude uradjen po njihovim zahtevima preporuka je da sajt bude uradjen od nule.

Cene izrade sajta

Najjeftiniji sajt koji Vam mi možemo ponuditi kreće od 199 eura a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti...

IZRADA SAJTA po skici ili web dizajnu

Izrada sajta po meri korisnika podrazumeva izradu sajta kodiranjem od "nule" po dostavljenoj skici (ideji) ili uradjenom web dizajnu bez koriščenja tema (šablona) popularnih CMS platformi. Glavne razlike izmedju izmedju sajta uradjenog od šablona i sajta koji je uradjen po meri klijenta je što kod šablona izborom teme već imate dizajn i izgled svih stranica i kroz upravljački meni (CMS) ih samo uredjujete, dodajete tekst, i ostale elemente na stranicu. Za pravljenje sajtova od šablona nije potrebno znanje programiranja već samo obuka u radu sa CMS-om. Za izradu sajta po meri klijenta potrebno je znanje programiranja i sajt može izgledati onako kao ste Vi zamislili ili videli na internetu. Dovoljno je čak da nam date link sajta koji Vam se svidja i mi Vam možemo napraviti isti takav ili čak kombinaciju više sajtova možemo pretvoriti u jedan po Vašoj meri.

Idealno je da imate web dizajn u PSD formatu (fotošop format) ali možemo raditi i na osnovu skice.

Teško je navesti sve tipove sajtova i potrebe svakog klijenta pri izradi sajta

Najjeftiniji sajt koji Vam mi možemo ponuditi kreće od 199 eura a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti...