Inteta Web Studio

O NAMA

O Inteta Web Studiu

Inteta Web Studio je deo preduzeća Balkanland doo iz Stare Pazove, koje se bavi izradom sajtova, razvojem web aplikacija i internet marketingom. Nudimo Vam rešenje od početne ideje do promocije vašeg sajta na internetu. Na spisku naših web uslugaSaznajte sve o našim uslugama možete se detaljno informisati o svakoj usluzi i šta ona podrazumeva.

Naš tim čini grupa kreativnih i mladih ljudi koji pre svega uživaju u svom poslu. Posedujemo veštine i znanja da Vam pomognemo u Vašem predstavljanju na internetu. Svoje usluge pružamo malim i srednjim preduzećima, pojedincima kao i velikm korporacijama. Svim klijentima pristupamo sa istim entuzijazmom i istom željom da im pružimo profesionalnu uslugu i nastavimo dalju saradnju u održavanju sajta kao i u procesu vodjenja SEO optimizacije sajtova. kao i kreiranju i vodjenju internet marketing kampanja.

Ono što nas izdvaja od drugih je to što Vam mi nudimo kvalitetnu uslugu uz poštovanje dogovorenih rokova po veoma pristupačnoj ceni. Pratimo sve svetske trendove u oblasti web programiranja, web dizajna, internet marketinga i možemo vam ponuditi najsavremenija rešenja koja su u korak sa vremenom i svetskim trendovima.

Razvojem aplikacije, izradom sajta ili web prodavnice, naša saradnja može da se nastavi kroz SEO optimizaciju sajtaSaznajte sve o SEO optimizaciji sajta , održavanje sajtaSaznajte sve o održavanju web aplikacija i internet marketingSaznajte sve o vodjenju kampanja.

mask
Inteta Web Studio Logo

Kontaktirajte nas

Za sva dodatna pitanja možete da nas kontaktirate.

Kontakt

Mi smo Inteta Web Studio i pretvorićemo svaku Vašu želju u stvarnost.

Vaše je samo da zamislite...

balkanland-internet-marketing balkanland-seo-optimizacija balkanland doo

Balkanland doo

Inteta Web Studio je deo Balkanland doo preduzeća i svoje usluge pruža u zemlji i inostranstvu. Saradjujemo sa stranim preduzećima i mnogima obavljamo "outsourcing" za potrebe njihovih klijenata.

Nama to omogućuje da steknemo iskustva u realnom okruženju na tržištima koja su mnogo zahtevnija od našeg.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

kontakt

Izrada web aplikacija, programa, sajtova po meri klijenta po najvišim standardima i pristupačnoj ceni