Email Marketing

Email Marketing predstavlja reklamiranje putem slanja oglasnih poruka na email adresu korisnika. Email marketnig može da bude i slanje obaveštenja korisnicima, promocija. Možemo uzeti u obzir da postoje dve glavne podele a to su slanje email poruka korisnicima koji su se registrovali na Vašem sajtu i plaćanje trećim licima za bazu korisnika kojima će oni u Vaše ime poslati email poruku.

Moramo samo naglasiti da svi korisnici kojima šaljete poruku ili angažujete treća lica da šalju poruku u vaše ime moraju dati saglasnost. Tačnije korisnici se moraju prijaviti putem newsletter-a za prijem email poruka na vašem sajtu ili na recimo portalu koji će u vaše ime i u promotivne svrhe poslati email poruku svim korisnicima koji su registrovani na tom portalu.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Email oglašavanje

Email oglašavanje je odličan način da korisnike informišete o novostima na vašem sajtu, o uslugama ili proizvodima koji nudite. Veoma je bitno da osoba koja se prijavila za dobijanje poruka ne bude na svim vašim email listama već samo na onim koje su vezane za interesovanje samog korisnika. Na taj način nećete imati korisnike koji žele da se odjave sa liste. Takodje veoma važno je da vodite računa o korisnicima koji su se odjavili sa liste. Jednom kad se odjave sa liste više im ne smete slati poruke. Upornim slanjem poruka uznemirićete korisnike i može dovesti do toga da vas prijave. Na prijavu o neželjenoj pošti možete imati veći problem jer se može desiti da sva vaša pošta u buduće bude tretirana kao nepoželjna.

Email Marketing - Inteta Web Studio

Email marketing kampanje.