Oglašavanje na facebook-u i instagramu

Facebook kampanja zajedno sa instagramom pored google adwords-a sigurno spada u jednu od najmodernijih i najzastupljenijih vidova reklamiranja na internetu. Oglašavanje na fejsbuk i instagram oglasima predstavlja kreiranje i vodjenje kampanje na facebook društvenoj merži. Instagram je u vlasništvu fejsbuka i oglasi fejsbuk kampanje se mogu prikazivati odmah i na instagramu. Kampanja može da bude usmerna više različitih načina od promocije stranice na fejsbuku, prikupljanja lajkova, brendiranja tržišta, sve do promocije web sajta.

Facebook oglasi su plaćeni ciljanih oglasi koji se prikazuju kao sponozorisani oglasi koji se prikazuju korisnicima koje ste prilikom kampanje profilisali. Oglasi se prikazuju svima koji se uklapaju u filtere koje ste postavili prilikom kreiranja kampanje. Fejsbuk oglasi će se prikazivati onim korisnicima za koje fejsbuk proceni da imaju najviše šanse da ostvare interakciju sa vašom kampanjom.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Fejsbuk oglašavanje

Fejsbuk oglašavanje je odličan način da promovišete svoje usluge ili prezentujete svoje proizvode korisnicima koji posećuju fejsbuk društvenu mrežu. Za razliku od google oglasa koji se prikazuju kada korisnici traže više informacija o usluzi ili proizvodu, fejsbuk oglasi se prikazuju na osnovu definisanih filtera. Tako da ako prodajete žensku kozmetiku možete recimo ciljati samo žene od 15 do 45 godina. Naravno svaki proizvod ili usluga imaju svoju publiku i bitno je da kampanja bude definisana tako da pogodi ciljnu grupu.

Oglašavanje na fejsbuku - Inteta Web Studio

Oglašavanje: facebook, instagram