Google adwords kampanje

Google Adwords kampanje su jedne od najmodernijih i najzastupljenijih vidova reklamiranja na internetu. Oglašavanje na google oglasima predstavlja kreiranje i vodjenje kampanje na Google oglasnoj merži i mreži Google partnera. Kampanja može da bude usmerna na pretragu tzv "Google Search", na grafičke oglase u vidu banera na "Google Display" mreži ili na reklamiranje u vidu video oglasa na youtube-u.

Gugl Oglasi ili Google Adwords su plaćeni ciljanih oglasi koji se prikazuju kao sponozorisani oglasi, iznad i ispod organskih (besplatnih) rezultata pretrage i vidno su obeleženi oznakom "oglas". Pojavljuju se kada neko ukuca u pretraživaču neku od Vaših ključnih reči. Google oglasi će se prikazivati samo kada neko traži neku od relevantih ključnih reči za Vaš posao ili uslugu što regulišete spiskom ključnih reči koje će inicirati oglas. Plaćanje može da se vrši po kliku (PPC - Pay Per Click) tj samo kada potencijalna mušterija klikne na Vaš oglas ili po sistemu da je jedan klik isto što i hiljadu prikaza (CPM). Glavne prednosti Google oglašavanja su veoma precizno usmeravanje oglasa na ciljne grupe, niska cena oglasa, globalna pokrivenost i mogućnost praćenja detaljnih statistika. Google Adwords je merljiv i veoma lako se može utvrditi uspešnost same kampanje.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Google oglašavanje

Google oglašavanje treba da potroši što manje novca i obezbedi što više konverzija. Konverzija predstavlja cilj kampanje koji definišu zajedno klijent i u ovom slučaju mi. Konverzija može da bude recimo da se meri koliko je korisnika posetilo sajt i popunilo formular ili samo posetilo kontakt stranicu. Konverzija može da bude i koliko je korisnika stavilo proizvod u korpu itd. Konverzije su potrebne da bi lakše mogli da odredimo uspešnost kampanje i da kasnije na osnovu konverzija možemo reći da li je kampanja bila uspešna ili ne.

Oglašavanje na google - Inteta Web Studio

Oglašavanje u pretraživaču, banerima i video oglasima.

Oglašavanje : google - youtube.