Digitalni Marketing

Internet marketing ili Digitalni marketing predstavlja skup radnji radi promocije vaših usluga ili proizvoda na internetu. Digitalni marketing je veoma obiman i može se podeliti u nekoliko glavnih oblasti. Glavne oblasti internet marketinga su : Affiliate Marketing (Partnerski Marketing), Display Advertising (Reklamiranje tekstualnim, video oglasima i banerima), Email Marketing, Inbound Marketing, Search Engine Marketing (SEM), SEO (Search Engine Optimization) i Social Media Marketing. Kao kompletna Digitalna Agencija možemo Vam ponuditi sve napomenuto u zavisnosti od Vaših potreba.

Najzahtevnija oblast digitalnog marketinga je SEO optimizacija jer zahteva najviše vremena i ne postoji udžbenik koji bi pročitali da savladate tehnike same SEO optimizacije već se većina stvari svodi na ispitivanje i praćenje. Ono što Vam je dostupno na internetu kao literatura je samo osnova i prava SEO strategija se ne prodaje. SEO optimizacija donosi najbolje rezultate ali zahteva i najviše vremena, rezultati su vidljivi tek posle par meseci.

Oglašavanje slanjem email poruka ili oglašavanje putem PPC (plaćanje po kliku) ili CPM (broju prikaza) bilo da se radi o google adwords kampanji ili reklamiranjem na društvenim mrežama donosi trenutne rezultate. Mala preduzeća i pojedinci mogu lako da kreiraju i vode sami svoje kampanje dok kod kompleksnijih kampanja i većih prodajnih sajtova angažovanje agencija može uštedeti vreme i novac kao i dati i do 70% bolje rezultate od samostalnog vodjenja.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Oglašavanje na internetu

Prvi korak pri započinjanju bilo koje aktivnosti u internet marketingu je definisanje ciljeva kampanje. Veoma je bitno da se sa klijentom dobro definišu ciljevi kampanje i zadaju realni vremenski okviri. Kampanje mogu imati za cilj promociju i tzv brendiranje tržišta širenjem svesti korisnicima o datom brendu što je sasvim drugačije recimo od potrebe promocije prodaje na sajtu. Kao što smo već napomenuli ciljevi kampanje odredjuju strategiju kampanje i koja metoda će se koristiti za ostvarivanje ciljeva kampanje.

Usluge digitalnog marketinga

SEO Optimizacija

SEO- 95% naših klijenata za 6 meseci kampanje postigne prvu stranu na Google-u!

Facebook Oglašavanje

Kreiranje i vodjenje kampanja na facebook društvenoj mreži. CPM, PPC kampanje.

Oglašavanje na google

Kreiranje i vodjenje kampanja na google oglasnoj mreži. CPM, PPC kampanje.

Email Marketing

Email marketing, slanje promotivnih email poruka. Praćenje učinka kampanje.

Digitalna Marketing Agencija - Inteta Web Studio

Oglašavanje : google oglasi, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter...