Izrada programa

Inteta Web Studio Vam nudi usluge izrade programa (softvera) po Vašim potrebama, programi koji će biti napisani tako da Vama olakšaju poslovanje i da budu laki za upotrebu. Mi (Inteta Web Studio) se bavimo isključivo izradom web programa, što znači da za funkcionisanje nije potrebna instalacija samog programa već se učitava direktno sa interneta sa bilo kog računara ili mobilnog telefona. Ovakav pristup Vam daje mogućnost korišćenja programa i van kancelarije kao i povezivanje više poslovnih jedinica radi boljeg iskorišćenja resursa i informacija.

U modernom svetu poslovanja gde se sve više poslova obavlja putem interneta, od kupovine preko interneta pa do skladištenja informacija na samom internetu izrada programa koji će i Vama omogućiti da budete u korak sa konkurencijom pa čak i ispred konkurencije više nije trošak već investicija koja se isplati za manje od par meseci.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Izrada softvera

Sve programe pravimo po potrebama klijenata, sami programi mogu biti jednostavni kao registracija putem društvenih mreža (facebook, twitter, google i drugi) pa do kompleksnih programa koji obavljaju mnoštvo operacija i zadataka.

Teško je navesti sve tipove web programa koje možemo da Vam napravimo, potrebno je samo da nam kažete tačno šta želite da program obavlja i ostalo je naša briga.

Web programiranje - Inteta Web Studio

Izrada svih vrsta web programa po specifikaciji klijenta.