Izrada sajta

Izrada sajta je jedna od usluga koje Inteta Web Studia nudi svojim klijentima. Ono što Vam mi možemo ponuditi je da dobijete profesionalno uradjen web sajt po poslednjim svetskim standardima iz oblasti web programiranja i to sve po povoljnoj ceni izrade web sajta. Nudimo Vam izradu sajta po web dizajnu, skici ili izradu wordpress sajta.

Izradi sajtova pristupamo sa istom pažnjom i predanošću bez obzira na veličinu projekta, naš moto je da svako zaslužuje profesionalnu uslugu i profesionalni web sajt bez obzira da li se radi o sajtu za ličnu promociju, malo preduzeće ili veliku korporaciju. Pre početka rada na izradi sajta klijentu dajemo jasne uslove i detalje vezane za rok izrade sajta, cenu izrade sajta i dodatne web usluge. U samoj specifikaciji izrade sajta klijent dobija šta izrada sajta podrazumeva tako da nema skrivenih troškova i dodatnih plaćanja.

Izrada sajtova više nije stvar prestiža već potreba svakog preduzeća, prednost koju mogu dobiti mala preduzeća na internetu je ogromna jer se sa relativno malim ulaganjima može doći do milinonske publike. U vremenu kada se od čitanja novina do gledanja filmova i zabave na internetu provede više od 60% vremena u toku dana prisustvo firmi i pojedinaca koji žele da prezentuju svoje usluge ili rad na internetu je prosto neminovnost. Napravite svoj vizuelni indetitet na internetu, naručite web sajt po svetskim kriterijumima i predstavite se u najboljem svetlu svojim potencijalnim klijentima.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Izrada Wordpress sajta

Možemo Vam ponuditi izradu sajtova u wordpress-u. Vršimo instaliranje wordpress platforme na hosting (server) ukoliko već nije, instaliranje željene teme i prilagodjavanje Vašim potrebama. Prednosti wordpress sajta je to da je veoma lako adaptirati temu (šablon sajta) Vašim potrebama. Mogućnost dodavanja plugin-a (dodataka) koje nude ove platforme u svakom trenutku. Laka administracija sajta, mnoštvo dostupnih alata koje nude kao i lako održavanje.

Pored izrade sajta od već dostupnih tema možemo Vam ponuditi i pretvaranje Vašeg web dizajna u wordpress sajt. Ovim možete dobiti jedinstven sajt koji je dizajniran samo za Vas a ima mogućnost ažuriranja sadržaja kroz wordpress CMS.

Izrada sajtova - Inteta Web Studio

Cena izrade sajta zavisi od opcija koje želite da sajt ima.

Cena izrade sajta već od 200€