Agencija za digitalni marketing

Inteta Web Studio je digitalna agencija i deo preduzeća Balkanland doo iz Stare Pazove osnovana 2010 godine. Inteta web studio se bavi digitalnim marketingom, izradom sajtova i web prodavnica, razvojem web aplikacija i web programiranjem. Nudimo Vam rešenje od početne ideje do promocije vaših proizvoda ili usluga na internetu. Na spisku naših web usluga možete se detaljno informisati o svakoj usluzi i šta ona podrazumeva.

Naš tim čini grupa kreativnih i mladih ljudi koji pre svega uživaju u svom poslu. Posedujemo veštine i znanja da Vam pomognemo u Vašem predstavljanju na internetu. Svoje usluge pružamo malim i srednjim preduzećima, pojedincima kao i velikm korporacijama na našem i svetskom tržištu. Svim klijentima pristupamo sa istim entuzijazmom i istom željom da im pružimo profesionalnu uslugu i nastavimo dalju saradnju. Dokaz kvaliteta je uspešna višegodišnja saradnja sa više klijenata.

Mi smo mala agencija i to nas čini veoma fleksibilnim u pogledu prilagodjavanja našim klijentima. Možemo ponuditi svakom klijentu individualno rešenje pravljeno po njegovoj meri. Velike agencije često nemaju mogućnost da se prilagode klijentima već klijenti moraju da se prilagode njima. Ono što nas izdvaja od drugih je to što Vam mi nudimo kvalitetnu uslugu uz poštovanje dogovorenih rokova po veoma pristupačnoj ceni. Pratimo sve svetske trendove u oblasti web programiranja, web dizajna, internet marketinga i možemo vam ponuditi najsavremenija rešenja koja su u korak sa vremenom i svetskim trendovima.

Više od 10 godina iskustva

Inteta Web Studio

Mali ciljevi donose male rezultate, visoki ciljevi donose visoke rezultate...

Najbolje od nas

Logo Dizajn
Web prodavnice
SEO Optimizacija
PPC Oglašavanje

Zašto da izaberete Inteta Web Studio

Pre početka saradnje dogovaramo ciljeve sa klijentom. Naš cilj je ostvarenje ciljeva našeg klijenta.
Veoma smo ponosni na naše rezultate. 95% naših klijenata za 6 meseci SEO kampanje postigne prvu stranu na Google-u!
Dokaz kvaliteta je i višegodišnja dugoročna saradnja sa više klijenata, kao i preporuke koje dobijamo od naših klijenata.