Usluge SEO Optimizacije

SEO Optimizacija sajta predstavlja unapredjivanje kvaliteta koda sajta kao i sadržaja sajta radi boljeg pozicioniranja na pretraživačima kao što su google, bing, yahoo i drugi. Bolje rangiranje na pretraživačima automatski donosi i više saobraćaja na sam sajt i veću mogućnost da neko baš na Vašem sajtu pronadje ono što traži.

Usluga SEO optimizacije treba da poveća vidljivost Vašeg sajta na internetu i poveća saobraćaj a samim tim i prodaju na sajtu. Sajtovi koji nisu optimizovani mogu biti nevidljivi u pretragama dok na drugu stranu dobro optimizovan sajt može donositi konstantno nove korisnike na sajt za veliki broj ključnih reči.

SEO optimizacija treba da obezbedi pozicije sajtu na prvoj strani google i ostalih pretraživača. Pozicije u organskoj pretrazi se ne mogu kupiti ali se mogu zaslužiti. SEO kampanja upravo treba da zasluži te pozicije od strane pretraživača kroz optimizovanje samog sajta (onpage optimizacija), kreiranje relevantnih linkova ka Vašem sajtu i kreiranjem sadržaja na društvenim mrežama. (offpage optimizacija)

Uspešnost SEO Optimizacije - 95% naših klijenata za 6 meseci SEO kampanje postigne prvu stranu na Google-u!

350+ Klijenata
1050+ Kampanja
95% Uspeh kampanje

Prva strana na Google: Pravi Cilj SEO optimizacije

Google je najveći pretraživač na svetu, preko 90% pretrage se odvija upravo preko google-a:

  • Rezultati na prvoj strani Google-a uzimaju preko 70% klijenata.
  • 30% potencijalnih klijenata uzima prvi rezultat na google-u
  • Studije su pokazale da će rezultat u organskoj pretrazi ljudi kliknuti i do 10 puta više u odnosu na plaćen oglas.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Cena SEO optimizacije

Cena SEO optimizacije zavisi od konkurencije ključnih reči za koje želite da Vaš sajt bude na prvoj strani. Što je konkurencija veća više je resursa potrebno da se sajt optimizuje i postigne prvu stranu na google-u.

SEO optimizacija za pozicioniranje sajta na prvim stranama google je proces koji se ne može postići preko noći i zavisno od konkurencije potrebno je minimum jedan mesec da bih se videli rezultati a za profesionalnu uslugu se smatra vreme od dva do tri meseca. Potpuna SEO optimizacija sajta treba da bude postignuta za 6 meseci.

Održavanje SEO opzicija je proces koji se obavlja nakon postignute optimizacije sajta. On se ne razlikuje od SEO optimizacije jer aktvno održavanje podrazumeva da se kampanja menja u skladu sa izmenama algoritma google za rangiranje sajtova. Klijent ne sme da oseti promenu algoritma i sajt treba da ima konstantne pozicije. To je zapravo uloga održavanja SEO kampanje. Cena održavanja seo kampanje ista je kao i za kreiranje i vodjenje SEO kampanje.

SEO Usluge - Inteta Web Studio

Cena optimizacije se formira na osnovu konkurencije

Cena SEO optimizacije već od 200€ - mesečno