Izrada sajta, SEO i PPC kampanja za DR Serrures

Kampanja za Dr Serrures iz Brisela počela je izradom logo dizajna i sajta. Dr Serrures je sajt firme koja se bavi bravarijom sa akcentom na hitne intervencije. Sajt optimizuje za lokalnu pretragu na nivou grada Brisela i okoline, kao i za lokalnu google mapu.

Dr Serrures sajt je uradjen tako da korisnici lako mogu da pronadju usluge koje firma pruža i da direktno pozovu ako sajt posećuju sa mobilnog telefona što je jako bitno zbog same delatnosti sajta. Usluge Dr Serrures su jasno opisane i korisnicima daju precizne informacije pre eventualnog kontaktiranja firme. Pored dizajna koji vizuelno treba da predstavi ponudu sajta korisnicima tu je i sama ponuda na sajtu. Ukoliko se desi da imate dodar sajt sa dobrom ponudom i pravilno odradite optimizaciju za pretraživače gotovo je siguran uspeh. Najbolji rezultati se postižu kada se kombinuju PPC oglašavanje , SEO kampanja za pretraživače kao i optimizovanje za lokalnu pretraga.


PPC Google adwords kampanja

Odmah nakon izrade sajta počeli smo sa oglašavanjem na google adwords-u, kampanja je usmerena na grad Brisel i okolinu. Kampanja je podešena tako da obezbedi što veći broj poziva klijenata i to računamo kako konverziju. Zbog same delatnosti sajta saobraćaj na sajtu ovde nije primaran. Pored klasične PPC kampanje za pretragu podešena je i kampanja koja je vezana za google preduzeće , unos na google mapama. Ova kampanja ne vodi klijente na sajt već nudi samo opciju poziva. Problem kod ovog tipa kampanje je što retko troši predvidjeni budžet i ne preporučuje se da bude jedina opcija za oglašavanje. Najbolje je kombinovati više tipova kampanje da bi se postigao željeni rezultat.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.