Seo kampanja za sajt Panart Beograd

Pre početka same seo kampanje sajta Panart uradjen je potpuni redizajn sajta. Nova internet prezentacija je dobila nove stranice ali zadržala stare url adrese zbog pozicija u pretrazi. Cilj je bio izrada sajta modernog izgleda koji će omogućiti korisnicima da lako nadju sve proizvode i usluge koje pruža Panart. Internet prezentacija sadrži stranice koje pojedinačno obradjuju sve usluge i proizvode na sajtu. Cilj je da kroz početnu stranu sajta korisnik može lako da nadje sadržaj koji ga interesuje.

Novi sajt je potpuno prilagodjen upotrebi na mobilnom telefonu i tablet računaru. Na samom sajtu omogućeno je da prilikom korišćenja sajta sa mobilnog telefona korisnik može odmah kontaktirati Panart putem viber-a. Ovo je samo korak dalje u prilagodjavanju sajta korisnicima i omogućavanju korisnicima da što lakše komuniciraju sa Panartom.


Optimizacija za ključne reči

Optimizacija sajta se radi za sve ključne reči koje su relevantne za delatnost koju obavlja Panart. Polazi se od reči sa najvećom konkurencijom i optimizacija se radi za sve kategorije odredjujući stranicu kategorije kao željenu stranicu optimizacije. Na taj način se pokušava u samoj pretrazi korisniku dati što bolji rezultat. Ovo je mać sa dve oštice jer obično stari sajtovi su sa početnom stranicom bili zastupljeni u pretrazi, dodavanjem novih stranica koje su relevantnije za upite u pretrazi početna strana sajta više neće biti prikazivana u pretrazi. Tačnije proces zamene traje dok pretraživaći ne prepoznaju novu stranu kao bolji odgovor na upit korisnika u pretrazi. Proces SEO optimizacije je dug proces ali korisnici često nemaju strpljenja za pravi put koji je obično duži i teži.

Internet prezentacija i seo kampanja sajta Panart-a treba da predstavi korisnicima sajt i pozicionira kljčne reči kao što su sobna vrata, sigurnosna vrata i kuhinje po meri u google pretrazi. Panart je već dugo na tržištu i svoje kvalitete je predstavio mogobrojnim zadovoljnim klijentima što dokazuju i odlične ocene na društvenim mrežama kao i google preduzeću Panart.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.