Seo kampanja za portal Privatniksam

Portal Privatniksam je mesto gde firme mogu predstaviti svoje usluge na internetu. Portal nudi upis u registar za preduzeća, preduzetnike ali i registraciju za same korisnike. Pored klasičnog direktorijuma za firme na portalu je moguće postavljati sopstveni sadržaj, objavljivati novosti i otvoriti svoju internet prodavnicu.

Portal je razvrstan po kategorijama i može se lako pretražiti bilo da su vam potrebni frizerski saloni, kozmetički saloni, medicinska oprema , mašine i alati ili bilo koja druga delatnost. Pored delatnosti možete pretražiti i po lokaciji.


Privatniksam portal

Portal Privatniksam nudi da isprobate sam portal pre plaćanje osnovnog ili premijum paketa. U okviru premijum paketa imate mogućnost otvaranja internet prodavnice gde možete uneti proizvode i lako probati prodaju preko interneta. Bez puno ulaganja možete započeti internet prodaju. Ovo je odlično za one koji se dvoume oko internet prodaje a nisu spremni da ulože novac u nepoznato.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.