Web Dizajn

Web dizajn podrazumeva kreiranje izgleda web stranice. Web dizajn ne treba da sadrži funkcionalnost sajta već samo da prikaže kako svaka stranica na budućem sajtu treba da izgleda. Obično se rade šabloni za 5-10 osnovnih stranica od kojih se kasnije razvijaju sve ostale stranice na sajtu.

Izrada Web dizajna u fotošopu je prvi korak u izradi orginalnog i jedinstvenog web sajta. Izradom Web dizajna u fotošopu dobijate PSD (psd -photoshop format) više slojne površine koje je lako "seći" i pretvoriti u sličice na sajtu. Sam sajt kasnije treba da bude 100% identičan PSD web dizajnu. Prednost PSD web dizajna je što sam dizajn možete prepravljati bez gubitka kvaliteta slike kao što bih to bilo u slučaju jpeg ili png formata. Sam PSD web dizajn treba da predstavi celokupan prikaz jedne web stranice , svi elementi treba da budu predstavljeni u svim opcijama. Recimo "navigacioni meni" ukoliko ima dropdown (padajući meni) opcije to treba prikazati u dizajnu, izgled menija u aktivnom stanju i pasivnom, izgled menija kad miš predje preko njega itd.

Pri naručivanju izrade PSD web dizajna potrebno je da uplatite 50% avansno pre početka izrade dizajna i 50% pre isporuke konačnih PSD fajlova. Za sve uradjene web dizajne nudimo i pretvaranje u funkcionalni web sajt ili web prodavnicu koji može biti dostupan i na mobilnim uredjajima.

Informišite se više o uslugama!

Pošaljite nam upit na email i recite nam više o Vašem projektu.Web Dizajn

Da bismo započeli izradu PSD web dizajna potrebno je da nam kažete šta želite, počev od boja koje želite da koristimo, šta da izbegavamo, šta je obavezno da bude itd ... Treba da nam pokažete sajtove koji vam se svidjaju i što više nas uputite u to što Vi želite. Zavisno od Vaših zahteva mi Vam šaljemo varijante izgleda naslovne (početne) strane sajta u jpeg formatu. Kada izaberete "pobedničku" varijantu sledi dorada iste. Recimo želite da promenimo boju menija ili ne svidja Vam se neki element i hoćete da ga zamenimo. Kada se dotera naslovna strana onda pristupamo izradi ostalih stranica u istom stilu kao što smo uradili naslovnu stranicu. Naravno i tu može biti dorade nekih elemenata. Na kraju dobijate sve stranice u PSD formatu i slova (fontove koji su korišćeni u izradi).

Web Dizajn - Inteta Web Studio

Izrada orginalnog web dizajna

Jedinstven web dizajn po najboljoj ceni.