Seo kampanja za Apartmane Agape Beograd

Optimizacija sajta za aparttmane Agape iz Beograda je seo kampanja koja ima ključne reči koje su u grupi visoke konkurentnosti na tržištu. Pored velikog broja ugostitelja koji nude smeštaj u Beogradu tu su i potrali koji prikazuju ponudu sa više sajtova. Najtraženija ključna reč je "Apartmani Beograd" i za nju ke konkurencija najveća. Ostale ključne reči nose dosta manji broj upita.

U ovom slučaju seo optimizacija se radi za lokalno tržište ali i za tržište na engleskom jeziku. Pored domaćih gostiju veliki broj gostiju iz inostranstva traži smeštaj u Beogradu. To znači da sajt treba da bude optimizovan i za ključne reči na engleskom jeziku. Ono što ljudi često zaboravljaju kada je u pitanju seo je da tržište diktira šta se traži na internetu tako da sajt i seo kampanju treba prilagoditi potražnji i naravno vašoj ponudi na samom sajtu.


Optimizacija za ključne reči

Zavisno od vaše ponude i načina poslovanja možete doći do još ključnih reči koje su relevantne vašoj ponudi. Recimo ako ste se opredelili samo za opciju dnevnog izdavanja treba da sajt bude optimizovan za ključne reči poput "stan na dan". Ukoliko imate u ponudi smeštaj za radnike onda je to i ključna reč koja vam može doneti dosta potencijalnih gostiju. Bitno je da maksimalno iskoristite potencijal vašeg sajta i ciljate pravu publiku. Ako niste za opciju dnevnog izdavanja suludo je optimizovati sajt za tu reč bez obzira što ima dosta upita na internetu. Vas u tom slučaju ne zanimaju ti gosti i samo bi stvorili loš saobračaj na sajt i veliki broj korisnika koji brzo idu sa sajta što može da utiče na celokupnu seo kampanju.

Seo kampanja za ovaj tip sajtova je zahtevna i zahteva dosta rada kao i strpljenja. Konkurencija je velika jer pored vas i ostali žele prvih 10 pozicija na guglu. Potreban je konstantan rad i promocija sajta kao i veliki broj resursa van sajta. Naravno kada se postigne rezultat on donosi veliki broj saobraćaja i opravdava uloženo u seo kampanju. Kampanja se posebno isplati ako imate više apartmana u ponudi jer možete da maksimalno popunite sve svoje kapacitete.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.