Izrada sajta asb invest Beograd

Preduzeće asb invest doo Beograd je odlučilo da nas angažuje za izradu sajta. Prethodno nisu imali sajt i bilo je potrebno da na tržištu nastupe sa modernim i funkcionalnim sajtom za prodaju stolarije u Srbiji. Cilj je bio izrada sajta modernog izgleda koji će omogućiti korisnicima da lako nadju sve proizvode i usluge koje pruža asb invest a to je prodaja stolarije i dostava na kućnu adresu kupca po najboljem odnosu cene pvc stolarije i kvaliteta. Internet prezentacija sadrži stranice koje pojedinačno obradjuju sve usluge i proizvode na sajtu. Cilj je da kroz početnu stranu sajta korisnik može lako da nadje sadržaj koji ga interesuje.

Novi sajt je potpuno prilagodjen upotrebi na mobilnom telefonu i tablet računaru. Na samom sajtu omogućeno je da prilikom korišćenja sajta sa mobilnog telefona korisnik može odmah kontaktirati asb invest putem telefona ili kontakt forme. Ovo je samo korak dalje u prilagodjavanju sajta korisnicima i omogućavanju korisnicima da što lakše komuniciraju sa prodavcem.


Optimizacija za ključne reči

Optimizacija sajta se radi za sve ključne reči koje su relevantne za delatnost koju obavlja asb invest. Polazi se od reči sa najvećom konkurencijom i optimizacija se radi za sve kategorije odredjujući stranicu kategorije kao željenu stranicu optimizacije. Na taj način se pokušava u samoj pretrazi korisniku dati što bolji rezultat. Optimizacija za nove sajtove zahteva vreme i rad i zavisno od konkurencije rezultati mogu da se očekuju u periodu tri do šest meseci.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.