Seo kampanja za portal Nekretnine Balkan

Optimizacija za portal za nekretnine BALKAN je seo kampanja koja ima ključne reči koje su u grupi visoke konkurentnosti na tržištu. Pored velikog broja agencija za nekretnine koje nude nekretnine tu su i potrali koji prikazuju ponudu sa više sajtova. Cilj portala je da svim korisnicima pruži laku pretragu nekretnina a agencijama i vlasnicima nekretnina lak i efikasan način da svoju ponudu predstave na internetu. Pored ponude za nekretnine Beograd i nekretnine Novi Sad portal omogućuje da se pogleda ponuda za sve nekretnine u Srbiji za svako pojedinačno mesto.

Optimizacija za pretraživače portala za nekretnine je obiman posao i zahteva vreme. Pored toga potrebno je da sam portal brzo učitava stranice i da se lako koristi od strane korisnika kao i agencija, vlasnika nekretnina.


Optimizacija za ključne reči

Optimizacija sajta za nekretnine podrazumeva onpage optimizaciju sajta koja je temelj daljeg rada. Izazov predstavljaju pojedinačne nekretnine koje su zasebne stranice ali koje se brišu posle izvesnog perioda. Recimo kod prodaje i izdavanja oglas više nije aktuelan i ta stranica se briše. To za pretragu predstavlja problem jer stvara stalno 404 stranice koje se moraju preusmeravati. Treba uzeti u obzir da sadržaj uredjuju agencije i vlasnici nekretnina i da često ne vode računa o veličini slika što drastično utiče na preformanse samog sajta što dalje pravi problem i za organsku pretragu.

Ovaj projekat je tek počeo i videćemo kroz par meseci rezultate same optimizacije.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.