Seo kampanja za Apartmane President Kop

Pored izrade sajta započeta je seo kampanja za prodaju apartmana u okviru kopmeksa President Kop na Kopaoniku. Pošto je nov domen u pitanju potrebno je vreme da se rezultat sajta nadje u organskoj pretrazi. Zbog specifičnosti same pretrage iako se radi o nekretninama kampanja ne spada u zahtevne. Analizom tržišta može se videti da direktna konkurencija nije zastupljena i da je potrebno samo da se odradi pravilno seo optimizacija sajta a rezultati će se videti vremenom. Bez obzira što ne spada u zahtevne seo kampanje organska pretraga zahteva rad i vreme.


Optimizacija za ključne reči

Prodaja apartmana Kopaonik je glavna ključna reč za koju se sajt optimizuje. Sajt je i napravljen tako da bude prezentacija apartmana koji se prodaju. Cilj je da se predstavi klijentima kompleks President Kop koji je još u izgradnji. Na sajtu su istaknute sve informacije koje su bitne za kupovinu apartmana na Kopaoniku. Kompleks President Kop - Wellness & Spa je uknjižen i sastoji se od 85 apatrmana. Za svaki apartman je obezbedjeno parking mesto. U prodaji su apartmani na Kopaoniku od 25 do 37m2. Ceo kompleks President Kop se prostire na 1,1 hektara. Kompleks se nalazi uz sami magistralni put Rudnica-Kopaonik, odmah pored Kraljevih Čardaka.

Ono što je bitno naglasiti da prilikom seo optimizacije je da ponuda na sajtu mora biti odgovarajuća. To znači da ako hoćete da se rangirate za odredjenu ključnu reč stranica koja treba da bude rangirana mora da sadrži informacije koje korisnici traže. Uvek je lakše optimizovati sajt koji ima dobru ponudu, a gotovo da nije moguće pozicionirati sajt u pretrazi ako na sajtu nemate relevantan sadržaj. Optimizacija je spor proces i zahteva rad i stalno usakladjivanje sajta i internet trendova.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.