Seo kampanja za sajt Pvc Projket

Preduzeće PVC Projekt je klijent sa kojim imamo dugu i uspešnu saradnju. Pored vodjenja SEO kampanje klijentu je uradjen je potpuni redizajn sajta. Napravljena je nova internet prezentacija koja je zadržala samo stare url adrese.

Ono što treba voditi najviše računa prilikom redizajna sajta sa stanovišta SEO optimizacije je da novi sajt zadrži stare url adrese kako bi zadržao i stare veze koje vode ka samom sajtu. Sve stare stranice treba preusmeriti na nove ukoliko je došlo do izmene url adrese sajta.


Optimizacija za ključne reči

Optimizacija sajta se radi za sve ključne reči koje su relevantne za delatnost preduzeća Pvc Projekt. Polazi se od reči sa najvećom konkurencijom i optimizacija se radi za sve kategorije odredjujući stranicu kategorije kao željenu stranicu optimizacije. Na taj način se pokušava u samoj pretrazi korisniku dati što bolji rezultat. Ovo je bitno ako se radi o preduzeću koje vrši više delatnosti, jer na taj način korisnik odmah dobija tražene informacije o usluzi koju je tražio.

Sama činjenica da Pvc Projekt važi za preduzeće koje pruža odličan kavlitet usluge olakšava nam rad na optimizovanju sajta. PVC stolarija je uradjena od nemačkih profila uz parolu "odolite jeftinom, uzmite kvalitetno!", a samu ugradnju vrše visoko kvalifikovani montažeri što garantuje visok kvalitet kompletne usluge. Naravno sve cene pvc stolarije možete pogledati a na kraju odluka je samo Vaša.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.