Seo kampanja za rent a car agenciju Agape Beograd

Optimizacija za rent a car agenciju Agape iz Beograda spada u seo kampanje sa ključnim rečima za koje važi veća konkurencija na tržištu. Pored velikog broja rent a car agencija koje aktivno rade na optimizaciji tu su i svetske franšize koje nasledjuju autoritet od svojih matičnih sajtova. Pored prednosti koje imaju u autoritetu tu je i prednost brenda. Jednostavno korisnici će češće kliknuti na već poznatu agenciju u odnosu na nove i male rent a car agencije. To je nešto što ne možemo da kontrolišemo i jedini način da se sajt nove ili manje rent a car agencije probije je da svojom ponudom kao i uslugom zasluži to mesto.

Kljućna reč koja nosi najveći broj upita u mesečnoj pretrazi je "rent a car beograd", samim tim važi za cilj svake rent a car agencije koja želi da iznajmi svoja vozila. Za ovu klučnu reč pored agencija iz Beograda takmiči se dosta agencija u krugu od 50km od Beograda. Mnoge velike rent a car agencije saradjuju sa manjim i njihova vozila izdaju kada imaju višak posla. Taj višak posla donosi prva strana na gugl pretrazi. Naravno najbolji efekat ima kada se pored organske pretrage koristi i google adwords.


Optimizacija za ključne reči

Rent a car Aerodrom Beograd je druga ključna reč koja nosi veliki saobraćaj na sajt. Dosta korisnika koji dolaze avionom na odmor ili borave poslovno žele da odmah na aerodromu iznajme automobil i po mogućstvu automobil na arodormu posle najma i vrate. Ova usluga je standardna za gotovo sve rent a car agencije iz Beograda.

Uglavnom veće agencije nude manju cenu najma vozila ali vam dodaju osiguranje, naplate svu dodatnu opremu i ono što je najvažnije retko izlaze u susret klijentima. Njihova vozila su dobra ali usluga često nije na nivou koji se očekuje. Ovo je velika šansa za nove ili manje agencije koje su obično fleksibilne i pružaju znatno bolju uslugu samim korisnicima. Na primer Rent a car agencija Agape daje na korišćenje sedište za dete i GPS prilikom iznajmljivanja vozila dok je samo osiguranje uračunato u cenu najma. Takodje vozilo je moguče preuzeti na bilo kojoj lokaciji u Beogradu kao i vratiti nakon najma. Sve ove pogodnosti su u cilju borbe za tržište.

Ono što je bitno naglasiti da prilikom seo optimizacije za reči veće konkurencije je da sama optimizacija mora da traje minimum šest meseci i ako želite da zadržite pozicije potrebno je stalno raditi na njoj. Okvirno vreme je oko šest meseci nakon čega se radi održavanje pozicija. Tačnije nastavlja se rad na optimizaciji ali je rad lakši jer je postavljena dobra osnova.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.