SEO i PPC kampanja za Sky Cabin Apartmane

Apartmani Kopaonik - Sky Cabin nalaze se u zgradi “Milica”, u sklopu Milmari Resorta i nude smeštaj sa Spa centrom i bazenom, restoranom, besplatnim high speed Wi-Fi internetom i parkingom. Sky Cabin apartmani kategorizovani su sa 4 zvezdice. U ponudi su apartmani sa odvojenom spavaćom sobom i studio apartmani. Sky Cabin nudi odličan smeštaj na Kopaoniku koji je idealan za Vaš odmor bilo da putujete sami, sa društvom, porodicom ili partnerom. Na sajtu je moguće lako izvršiti rezervaciju putem formulara ili jednostavno pozvati telefonom.

SEO kampanja za ovaj tip sajtova se obavlja tokom cele godine. Kopaonik je odlično mesto za odmor i zimi i leti i mali period je van sezone tako da i kampanje obično nemaju pauzu. Praksa je pokazala da uporedne kampanje za organsku pretragu i plaćeni oglasi daju najbolje rezultate. Kao i kod svake kampanje cilj je da za što manje sredstava dobijemo što više konverzija.


Optimizacija za ključne reči

Sve veća ponuda apartmana na tržištu svake godine dovodi da je promocija sajta ovog tipa bez organske pretrage i oglašavanja svedena na preporuke. Velika ponuda apartmana zahteva rad na optimizaciji za organsku pretragu a najbolje rezultate dobijamo kada uporedo sa SEO kampanjom promociju vršimo i kroz plaćene objave na društvenim mrežama.

Ono što je bitno naglasiti da prilikom seo optimizacije je da ponuda na sajtu mora biti odgovarajuća. To znači da ako hoćete da se rangirate za odredjenu ključnu reč stranica koja treba da bude rangirana mora da sadrži informacije koje korisnici traže. Uvek je lakše optimizovati sajt koji ima dobru ponudu, a gotovo da nije moguće pozicionirati sajt u pretrazi ako na sajtu nemate relevantan sadržaj. Optimizacija je spor proces i zahteva rad i stalno usakladjivanje sajta i internet trendova.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.