Seo kampanja za Rafting kamp DMD

Kampanja za Rafting kamp DMD koji nudi nezaboravan provod u netaknutoj prirodi. U ponudi je rafting Tarom i rafting Drinom. Smeštaj je u autentičnim bungalovima – drvenim kućicama, uz mogućnost postavljanja vaših šatora, po želji. Deataljnu ponudu aranžmana možete pogledati na Ponuda Rafting Tarom i Drinom.

SEO kampanja za ovaj tip sajtova se obavlja tokom cele godine bez obzira na sezonski tip ponude. Tokom meseci kada nije sezona radi se isključivo na optimizaciji za organsku pretragu sa ciljem da se spremno dočeka sezona kada se aktiviraju i plaćeni oglasi. Praksa je pokazala da uporedne kampanje dalju najbolje rezultate. Kao i kod svake kampanje cilj je da za što manje sredstava dobijemo što više konverzija.


Optimizacija za ključne reči

Prilikom preuzimanja sajta i početka same onpage optimizacije bitno je pregledati sve stranice sajta i podesiti pojedinačno svaku stranicu. Ovo zahteva dosta vremena ali na duže staze daje odlične rezultate jer služi kao osnova za dalje gradjenje veza ka samom sajtu. Rad na optimizaciji pre nego što se sajt preuzme može da bude vetar u ledja ako se pravilno iskoristi.

Ono što je bitno naglasiti da prilikom seo optimizacije je da ponuda na sajtu mora biti odgovarajuća. To znači da ako hoćete da se rangirate za odredjenu ključnu reč stranica koja treba da bude rangirana mora da sadrži informacije koje korisnici traže. Uvek je lakše optimizovati sajt koji ima dobru ponudu, a gotovo da nije moguće pozicionirati sajt u pretrazi ako na sajtu nemate relevantan sadržaj. Optimizacija je spor proces i zahteva rad i stalno usakladjivanje sajta i internet trendova.


Naša SEO usluga

Ukoliko želite da koristite naše SEO Usluge možete nas kontaktirati. U 95% slučajeva klijenti budu na prvoj strani gugla za period od šest meseci.

Inteta Web Studio:

Želite da budete u toku šta je novo u digitalnom marketingu i IT sektoru? Delimo naša znanja i iskustva sa Vama na našem blogu i našim stranicama na društvenim mrežama.